Alkusyksyn tunnelmia

Uutta kouluvuotta on kulunut kohta kuukausi. Aika on mennyt uskomattoman nopeasti! Uusi lukuvuosi on alkanut mukavissa ja vilkkaissa merkeissä. Saimme seiskalle ison ikäluokan, joka on täynnä aktiivisia oppilaita. Välituntivalvojien on pitänyt ihan totutella siihen, että välitunneilla on nyt kova vauhti ja meteli, kun seiskat pelaavat, juttelevat ja vilisevät joka puolella. Ihanaa, että kännykän kanssa hiljaa istumista ei ole näkynyt juuri ollenkaan!

Jokainen seiskaluokka lähti omana päivänään ryhmäytymään koko koulupäivän ajaksi VS. Relaxiin. Siellä tutustuimme toisiimme paremmin, syötiin paljon herkkuja, pelattiin ja leikittiin ja kaikki halukkaat saivat myös saunoa ja uida allasosastolla.

Viime viikolla vietimme koko koulun yhteistä urheilupäivää mitä kauneimmassa ja aurinkoisimmassa säässä. Oppilaat kilpailivat luokittain rinnakkaisluokkia vastaan yleisurheilulajeissa. Lajeina oli 100 metrin juoksu, 800 metrin juoksu, 4 x 100 metrin viesti, pituushyppy, korkeushyppy, kuulantyöntö sekä keihäänheitto. Oppilaat olivat hienosti ja hyvällä asenteella mukana kisoissa ja saivat kerättyä paljon pisteitä luokilleen.

Paras ysiluokka oli 9C, paras kasi 8A ja parhaaksi seiskaluokaksi selvisi tiukan taistelun jälkeen 7C. Voittajaluokille on luvassa parilla oppitunnilla mukavaa ja rentoa ohjelmaa sekä herkkuja.


Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.


















Kommentit

Suositut tekstit