Loppusyksyn kuulumisia ja tunnelmia

Syksy on vierinyt eteenpäin kovalla vauhdilla, ja pian ollaan jo joulussa!

Koulumme Instagram on erittäin aktiivinen, ja sinne päivitämme koulun tapahtumia monta kertaa viikossa.

Kokoamme nyt tänne blogiin loppusyksyn tärkeimpiä tapahtumia.

Paljon kaikenlaisia tapahtumia ja tilaisuuksia on syksyyn mahtunut perusopiskelun ja arjen keskelle.

Koulumme osallistui sekä Unicef-kävelyyn että Nenäpäivään innokkaalla ja hienolla asenteella. Lisäksi tukarit järjestivät kohteliaisuusviikon, jonka aikana hyviin ja kohteliaisiin käytöstapoihin kiinnitettiin erityistä huomiota. Koulun parhaiten käyttäytyviä oppilaita myös palkittiin tämän viikon alussa opettajien listaamien plussien perusteella.

TV:stä tuttu Micke Björklund vieraili ruotsin oppitunneilla pitämässä oppilaille smoothie -workshopin ruotsiksi. Ysiluokkalaiset olivat viikon työharjoittelussa, kasiluokkalaiset ovat saaneet tärkeää ja ajankohtaista nuuska- ja tupakkavalistusta ja seiskojen oppitunneilla ovat vierailleet puhumassa hyvän käytöksen tärkeydestä ja merkityksestä niin nuoriso-ohjaaja Helena Väänänen kuin poliisikin. Lisäksi koko koulu osallistui seurakunnan järjestämään koululaiskonserttiin.

Viime viikolla vietettiin lukemisen teemaviikkoa. Koulun pääaulaan pystytettiin jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan suosittu kirjatori. Vaasan kaupunginkirjaston kirjavinkkari vieraili jokaisen luokan oppitunneilla suosittelemassa hyvää lukemista oppilaille, ja samalla julistimme lukukilpailun ja -haasteen oppilaille: kummat lukevat enemmän, oppilaat vai opettajat? Kisa on käynnissä, ja joulujuhlassa kerromme tuloksista.

Syksy on sujunut mukavissa tunnelmissa, ja pian saamme suunnata katseet kohti itsenäisyyspäivän tanssiaisia ja joulujuhlaa. Vielä, kun muutama viikko jaksetaan, niin sitten on luvassa ja pitkä ja toivottavasti luminen loma. ✌









Kommentit

Suositut tekstit